De actuele wachttijd van deze maand

  • De actuele wachttijd bedraagt deze maand: 3 weken. Elke eerste (werk)dag van de maand werken wij onze aanmeldingswachttijd bij. Deze wachttijd is gemeten per 7 januari 2019.
  • De behandeling kan aansluitend op de intake plaatsvinden.
  • De wachttijd niet afhankelijk is van waar u verzekerd bent.
  • Wanneer u de wachttijd te lang vindt, kunt u altijd contact met ons opnemen, of met uw zorgverzekeraar vragen om wachtlijstbemiddeling. Uw zorgverzekeraar kan u ondersteunen, zodat u binnen 4 weken vanaf uw eerste contact met een zorgaanbieder een intakegesprek krijgt, en dat de behandeling binnen 10 weken vanaf de intake is gestart. Dit zijn de maximaal aanvaardbare wachttijden die door zorgaanbieders en zorgverzekeraars gezamenlijk zijn overeengekomen (de treeknormen).

Psychologenpraktijk Emmakade heeft contracten met alle zorgverzekeraars (met uitzondering van zorgverzekeraar Menzis). Hierdoor bent u ervan verzekerd het maximale deel van de behandeling door uw zorgverzekeraar vergoed te krijgen.

De praktijk is goed bereikbaar met auto, fiets en openbaar vervoer en is op loopafstand van het station en het centrum van Leeuwarden. U kunt uw fiets of auto parkeren op één van de parkeerplaatsen aan de Emmakade. Parkeren aan de Emmakade valt in de 'blauwe zone', met een parkeerkaart van de ANWB kunt u twee uren parkeren.